25 εκατομμύρια τραπεζική εγγύηση κατέθεσε ο στρατηγικός επενδυτής για τη κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας

25 εκατομμύρια τραπεζική εγγύηση κατέθεσε ο στρατηγικός επενδυτής για τη κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον στρατηγικό επενδυτή για την κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας τραπεζική εγγύηση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «την περασμένη Παρασκευή 13 Μαρτίου κατατέθηκε από τον στρατηγικό επενδυτή για την κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας, τραπεζική εγγύηση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ προς όφελος του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Η ενέργεια αυτή έρχεται μετά την πρόσφατη έκδοση από Αγία Νάπα της άδειας διαίρεσης και οικοπεδοποίησης των τεμαχίων που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της Μαρίνας».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος «εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, τονίζοντας ότι με την υποβολή της τραπεζικής εγγύησης σηματοδοτείται η κατασκευαστική φάση του μεγαλεπήβολου αυτού έργου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE