Το μήνυμα που έγινε viral –«Απολογούμαι για ό,τι σας κάναμε αδέρφια μου Ε/κ και σας συγχωρώ…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μήνυμα που έγινε viral –«Απολογούμαι για ό,τι σας κάναμε αδέρφια μου Ε/κ και σας συγχωρώ…» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεκάδες θετικά σχόλια αποσπά μήνυμα Τουρκοκύπριου αρθρογράφου της εφημερίδας Afrika Αλί Κισμίρ, ο οποίος μάλλον μας διδάσκει ότι δεν είναι με την αλλοίωση της ιστορίας που θα ευημερήσουμε, αλλά με τον υψηλό δείκτη πολιτισμού και ανθρωπιάς.

Ο Κισμίρ δημοσιοποίησε το πρωί του Σαββάτου (20/07) στον λογαριασμό του στο twitter ένα μήνυμα ειρήνης και μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει 228 «μου αρέσει» (likes), ενώ έχει κοινοποιηθεί από άλλους χρήστες του twitter 65 φορές.

Διαβάστε το αυτούσιο: «Σας ζητώ συγγνώμη για όσας κάναμε σε εσάς αδερφια μου Ελληνοκύπριοι και σας συγχωρώ για όσα κάνατε σε εμάς… Ο πόλεμος δεν είναι γιορτή για μένα... Μνημονεύω με σεβασμό όλους τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ανεξαρτήτως θρησκείας, γλώσσας και φυλής...».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE