ΑΡΓΑΚΑ: Ντύνεται ξανά στα μαύρα οικογένεια Ελληνοκυπρίων - «Έσβησε» 14χρονο κοριτσάκι

ΑΡΓΑΚΑ: Ντύνεται ξανά στα μαύρα οικογένεια Ελληνοκυπρίων - «Έσβησε» 14χρονο κοριτσάκι

Την τελευταία του πνοή άφησε, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7) 14χρονο κοριτσάκι…

 «Έσβησε» 14χρονο παιδί, μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Αργάκα, γύρω στις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7).

Το παιδί, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και σύμφωνα με τον κοινοτάρχη της Αργάκας, ο οποίος μίλησε στο ThemaOnline, πριν περίπου 9 μήνες είχε μεταφερθεί και στο Ισραήλ για νοσηλεία.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, η ανήλικη μεγάλωσε σε πολύτεκνη οικογένεια, η οποία δυστυχώς προηγουμένως είχε ντυθεί ξανά στα μαύρα, αφού απεβίωσε και ο πατέρας τους, σύζυγος της μητέρας τους η οποία πάλευε μόνη να μεγαλώσει τα παιδιά της!  

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE