«Τα 'σπασαν» σε μαγαζί του Πρωταρά ο Κύπριος τραγουδιστής με την σύντροφό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Τα 'σπασαν» σε μαγαζί του Πρωταρά ο Κύπριος τραγουδιστής με την σύντροφό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διασκεδάζει το καλοκαίρι του το ζεύγος, που σύντομα αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σε νυχτερινό μαγαζί του Πρωταρά, βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (19/7) ο Ανδρέας Λέοντας και η Χριστίνα Κονναρή.

Οι δύο τους, μαζί με την παρέα που τους συνόδευε, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (20/7) στους ρυθμούς του Νίκου Απέργη!

Θυμίζουμε ότι Ανδρέας Λέοντας και Χριστίνα Κονναρή, όπως έγινε γνωστό, ενώνουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου, τον Σεπτέμβριο σε εκκλησία της Λευκωσίας.

Μάλιστα, στον γάμο τους αναμένεται να δηλώσουν το παρόν τους αρκετοί καλλιτέχνες από την Ελλάδα, αφού λόγο του επαγγέλματος και των δύο, έχουν συνεργαστεί με αρκετά πρόσωπα από τον εν λόγω χώρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE