Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» 75χρονος – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Έχασε τη μάχη 75χρονος ο οποίος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο.
Πιστή στο ραντεβού της η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών της Ελλάδος, κέρδισε με 12-8 την Κίνα και προκρίθηκε στους «8» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας.
Με όπλο την άμυνα (ειδικά στον λιγότερο) της και με σπουδαία εμφάνιση από την τερματοφύλακα Ιωάννα Σταματοπούλου, η Ελλάδα βρήκε λύσεις και στην επίθεση και έφτασε χωρίς να απειληθεί σοβαρά στη νίκη και θα παίξει την Δευτέρα (08:00) με την υπερδύναμη τις ΗΠΑ για μια θέση στους «4»!
Η Ελλάδα έχει 5/8 στον παραπάνω και 1/1 πέναλτι και η Κίνα 2/8 και 1/2 πέναλτι.
Στο 1ο η Ελλάδα έδειξε από την αρχή ότι θα παίξει άμυνα για να κερδίσει το παιχνίδι.
Με την άμυνα να λειτουργεί έξυπνα και την Σταματοπούλου να αποκρούει αρκετά καλά σουτ η Ελλάδα κράτησε την Κίνα στο 1 γκολ και με καλή ψυχολογία και με 2/2 στον παραπάνω πέτυχε 4 γκολ στην επίθεση.
Στο 2ο η εθνική μας ομάδα δεν είχε την ίδια ενέργεια με το 1ο. «Τρώει» γκολ στην αρχή (4-2) αλλά με Νίνου και Αβραμιδου «απαντά» για το 6-2.
Η Ελευθεριάδου χάνει επίθεση στον παραπάνω και οι Κινέζες κερδίζουν πέναλτι και μειώνουν σε 6-3. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι Κινέζες έχουν επίθεση με 2 παίκτριες παραπάνω αλλά η Ελλάδα βγάζει άμυνα και η Σταματαπούλου με απόκρουση κρατάει το +3.
Πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό στο 3ο η Ασημάκη σκοράρει για την Ελλάδα και η Ζάο για την Κίνα (7-4). Η Ασημάκη κερδίζει αποβολή και η Πλευρίτου με το 3ο της γκολ «γράφει» στον παραπάνω το 8-4.
Η Ζάο θα πετύχει άλλα 2 γκολ σε κόντρα και παραπάνω (9-7). Στην τελευταία επίθεση του 3ου η Ελευθεριάδου βλέπει την Πενγκ ν’ αποκρούει το σουτ της αλλά η Ελλάδα έχει πάλι κατοχή και η Αβραμίδου με γκολ-κλάσης σκοράρει στο 0.11 και «γράφει» το 10-7.
Η Ασημάκη κερδίζει πέναλτι με το… καλημέρα του 4ου και η Τσουκαλά ευστοχεί για το 11-7. Η Ζάο με το 4ο της γκολ μειώνει σε 11-8 στον παραπάνω αλλά στη συνέχεια η Ζανγκ Ζ. εκτελεί πέναλτι αλλά στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
Η Χυδηριώτη στον παραπάνω «τελειώνει» την υπόθεση πρόκριση με το 12-8 με την βοήθεια και του VAR (πέρασε η μπάλα την γραμμή).
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις