ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο  Λευκωσίας 17χρονη από τον Κόρνο της επαρχίας Λάρνακας που τραυματίστηκε το πρωί του Σαββάτου 20/07 σε τροχαίο ατύχημα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή Υπεύθυνος Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας γύρω στις έξι το πρωί του Σαββάτου λήφθηκε πληροφορία από πολίτη ότι στη περιοχή του Κόρνου εντόπισε μία κοπέλα τραυματισμένη στο δρόμο σε απόσταση 10 περίπου μέτρων από αυτοκίνητο, το οποίο είχε υποστεί ζημιές και πιθανόν να είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Κόρνου και του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα είναι ηλικίας 17 χρόνων από τον Κόρνο.

Η κοπέλα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, δεν είναι κάτοχος άδειας οδηγού ενώ το αυτοκίνητο ανήκει σε συγγενικό της πρόσωπο.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η 17χρονη οδηγούσε το όχημα της στην Οδό Γιάννη Κρανιδιώτη στον Κόρνο, όταν σε κλειστή στροφή του δρόμου, φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να εκτραπεί προς τα δεξιά, να συγκρουστεί σε λίνια πεζοδρομίου, να ανατραπεί σε κατωφέρεια σε απόσταση 50 περίπου μέτρων και ακινητοποιήθηκε.

Από την σύγκρουση η 17χρονη τραυματίστηκε κρίσιμα και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.