Τα δεδομένα για Καρλάο και Εφραίμ! Αβέβαιη η συμμετοχή τους

Τα δεδομένα για Καρλάο και Εφραίμ! Αβέβαιη η συμμετοχή τους

Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, τόνισε πως Εφραίμ και Καρλάο έχουν πάρει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Ο κύριος Πετεβίνος τόνισε πως δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για την κατάσταση των δύο παικτών:

«Με ειλικρίνεια θα πω ποια είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τοποθέτηση πότε θα επιστρέψουν από την Γερμανία, πόσο μάλλον αν θα αγωνιστούν το Σάββατο».

Σε ότι αφορά τον Τζιμπούρ, είναι επίσης στη Γερμανία και θα περάσει από εξετάσεις. Υπάρχει αισιοδοξία για τους Αλωνεύτη, Βινίσιους και Αλεξάνδρου που προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο Τόρστεν Φινκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.