Τα δεδομένα για Καρλάο και Εφραίμ! Αβέβαιη η συμμετοχή τους

Τα δεδομένα για Καρλάο και Εφραίμ! Αβέβαιη η συμμετοχή τους

Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, τόνισε πως Εφραίμ και Καρλάο έχουν πάρει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Ο κύριος Πετεβίνος τόνισε πως δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για την κατάσταση των δύο παικτών:

«Με ειλικρίνεια θα πω ποια είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τοποθέτηση πότε θα επιστρέψουν από την Γερμανία, πόσο μάλλον αν θα αγωνιστούν το Σάββατο».

Σε ότι αφορά τον Τζιμπούρ, είναι επίσης στη Γερμανία και θα περάσει από εξετάσεις. Υπάρχει αισιοδοξία για τους Αλωνεύτη, Βινίσιους και Αλεξάνδρου που προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο Τόρστεν Φινκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE