ΚΥΠΡΟΣ: «Έγδαραν» το κατάστημα που εργάζονταν – Έλειπαν 30 χιλιάδες από το ταμείο

ΚΥΠΡΟΣ: «Έγδαραν» το κατάστημα που εργάζονταν – Έλειπαν 30 χιλιάδες από το ταμείο

Στη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 22, 23 και 26 χρόνων, προχώρησαν την Παρασκευή 19/07 μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Την υπόθεση κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία, 44χρονος ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων, τα οποία βρίσκονται στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου, 2019, ενώ οι 22χρονος, 23χρονη και 26χρονος εργάζονταν στα δύο καταστήματα, έκλεψαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ.

Οι τρεις ύποπτοι φέρονται να πωλούσαν διάφορα εμπορεύματα σε πελάτες των καταστημάτων, χωρίς να καταγράφουν τις πωλήσεις στην ταμειακή μηχανή των δύο καταστημάτων και να οικειοποιήθηκαν τα χρήματα των πωλήσεων.

Εναντίον του 22χρονου, της 23χρονης και του 26χρονου, εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν την Παρασκευή 19/07 το βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE