Θλίψη στο ΔΗΚΟ – Απεβίωσε ο πεθερός του Νικόλα Παπαδόπουλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη στο ΔΗΚΟ – Απεβίωσε ο πεθερός του Νικόλα Παπαδόπουλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη θλίψη του για τον χαμό του πεθερού του Προέδρου του κόμματος την Παρασκευή 19/07, εξέδωσε το Δημοκρατικό Κόμμα.

Συγκεκριμένα, το κόμμα με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Τα στελέχη, το προσωπικό και τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Βάσου Κυπριανίδη, πατέρα της κυρίας Γιώτας Παπαδοπούλου, συζύγου του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο αείμνηστος Βάσος Κυπριανίδης αποτέλεσε υπόδειγμα οικογενειάρχη, στελέχους της Αστυνομίας, δραστήριου ΔΗΚΟικού συναγωνιστή και ενεργού πολίτη της κοινωνίας.

Πιστός στη δημοκρατία και γνήσιος πατριώτης, ο Βάσος Κυπριανίδης υπήρξε μαχητής της αντίστασης κατά του προδοτικού πραξικοπήματος της Χούντας και της ΕΟΚΑ Β, τον μαύρο Ιούλη του 1974 και υπερασπίστηκε με σθένος τη νομιμότητα και τον Πρόεδρο Εθνάρχη Μακάριο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και την οικογένειά του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.