Παίζει και σενάριο ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ του Εφραίμ…

Παίζει και σενάριο ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ του Εφραίμ…

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Γιώργο Εφραίμ, ο οποίος φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Πάολο Τραμετσάνι και έμεινε εκτός λίστας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος διεθνής δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Ιταλό κόουτς και ήδη υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες.

Για τον 30χρονο εξτρεμ σίγουρα ενδιαφέρεται ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και αν βγαίνουν τα οικονομικά της Κυρίας σίγουρα θα τον ήθελε.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα έλεγε «ΟΧΙ» για ΚΥΠΡΙΟ από το «ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ» ο Τιμούρ…

Όπως πληροφορείται η στήλη, εάν και εφόσον παρθεί η απόφαση να πάει δανεικός ο Εφραίμ, αφού δεν υπολογίζεται, πρώτη υποψήφια θα είναι η ΑΕΛ. Θυμίζουμε ότι ο Εφραίμ έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2021.

Σίγουρα θα προτιμάει και ο Πρόδρομος Πετρίδης να τον στείλει Λεμεσό παρά στα χέρια του Τιμούρ…

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE