Φανιέρος: «Όποιος συλλαμβάνεται να μπαίνει πέντε χρόνια φυλακή»

Φανιέρος: «Όποιος συλλαμβάνεται να μπαίνει πέντε χρόνια φυλακή»

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, σχολίασε σήμερα το συμβάν με τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του διαιτητή Λεόντιου Τράττου.

Ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» σχολίασε:

«Αυτό το πράγμα δεν σταματά, ούτε με διακοπές δεν βρίσκεις τη λύση. Η ΚΟΠ πρέπει να σταθεί δίπλα από την διαιτησία, να γίνει ένα ταμείο στα εισιτήρια και όταν παθαίνει ζημιά ένας διαιτητής να καλύπτεται η ζημιά του. Να φύγουμε τα κάγκελα από τα γήπεδα και όποιος συλλαμβάνεται να πηγαίνει πέντε χρόνια φυλακή. Μόνο έτσι μπορείς να αποτρέψεις το έγκλημα. Εμείς οι ομάδες δεν δεχόμαστε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Δεν θα γίνει το χατίρι κανενός».

Ο Λούκας Φανιέρος επανέλαβε την απογοήτευση του για την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και τόνισε πως όποιος αγωνίζεται στον Ερμή, πρέπει να ακολουθεί τους νόμους. «Δεν γίνεται να κάνει μούτρα όταν δεν σε βάζει ο προπονητής. Όποιος πάει αντίθετα, φεύγει», ήταν το σχόλιο του κύριου Φανιέρου.

- Στους ποδοσφαιριστές έχει επιβληθεί πρόστιμο από την διοίκηση της ομάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.