Είχαν… στενές επαφές τρίτου τύπου στο μπαλκόνι – Έπεσαν από τον ένατο – VIDEO

Είχαν… στενές επαφές τρίτου τύπου στο μπαλκόνι – Έπεσαν από τον ένατο – VIDEO

Τραγωδία σε συνοικία της Αγίας Πετρούπολης σε συγκρότημα πολυκατοικιών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το περιστατικό έλαβε χώρα σε διαμέρισμα στον ένατο όροφο πολυκατοικίας, όπου ομάδα ανθρώπων έκανε πάρτι με τη μουσική στη διαπασών.

Όπως αναφέρεται σε κάποια στιγμή, μια τηλεόραση «πέταξε» από το παράθυρο του διαμερίσματος για να προσγειωθεί στο δάπεδο.

Τότε ήταν που γείτονες βγήκαν έξω για να δουν το τί συμβαίνει και είδαν ένα ζευγάρι να ερωτοτροπεί στο μπαλκόνι.

Σε κάποια στιγμή το ζευγάρι χάνει την ισορροπία του και πέφτουν από τον ένατο όροφο της πολυκατοικίας με τη γυναίκα να χάνει ακαριαία τη ζωή της.

Στην άλλη πλευρά ο άνδρας, σηκώθηκε ελαφρά τραυματίας και πήγε στην πόρτα της πολυκατοικίας όπου κτύπησε το κουδούνι για να πάει πάνω και να συνεχίσει το πάρτι.

Αποκορύφωμα του τραγικού περιστατικού ήταν το γεγονός πως κάποιος από το πάρτι πέταξε από τον ένατο μια σφουγγαρίστρα για να μαζέψουν τα αίματα της άτυχης γυναίκας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE