ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 35χρονος για ληστεία περιπτέρου – Κτύπησαν τον περιπτερά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 35χρονος για ληστεία περιπτέρου – Κτύπησαν τον περιπτερά

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε την Πέμπτη 18/07 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου, 2019 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.30 το βράδυ, στις 20/2/2019, δύο πρόσωπα εισήλθαν σε περίπτερο στη Λευκωσία και αφού ο ένας εξ αυτών κτύπησε τον 37χρονο υπάλληλο στο πρόσωπο, έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και στη συνέχεια έφυγαν πεζοί.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 28 ετών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE