ΚΥΠΡΟΣ: Φωτιά στο δωμάτιο μετρητών της ΑΗΚ στο μελάθρον αγωνιστών της ΕΟΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Φωτιά στο δωμάτιο μετρητών της ΑΗΚ στο μελάθρον αγωνιστών της ΕΟΚΑ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απέφυγε τα χειρότερα στο μέλαθρον αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, γύρω στις 20:29 το βράδυ της Πέμπτης (19/7) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο μετρητών της ΑΗΚ, στο μέλαθρο αγωνιστών της ΕΟΚΑ, στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Λεμεσού Λοχία Βασίλη Κρόκου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20:56.

Η πυρκαγιά επηρέασε όλους τους μετρητές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές και πυροσβεστήρες ξηρής σκόνης όπως και εξαερισμός.

Από την πυρκαγιά δεν επηρεάστηκαν οι ασθενείς ούτε η πυρκαγιά μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρική και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε μετρητή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.