ΛΑΡΝΑΚΑ: Επεισοδιακή καταδίωξη κλοπιμαίου οχήματος – Συνελήφθη πρόσωπο που καταζητείτο εδώ και καιρό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επεισοδιακή καταδίωξη κλοπιμαίου οχήματος – Συνελήφθη πρόσωπο που καταζητείτο εδώ και καιρό

Επεισοδιακή φαίνεται να ήταν η καταδίωξη ενός ύποπτου οχήματος από την Αστυνομία το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν κλοπιμαίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό εξελίχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (19/7), όταν στους δρόμους της Λάρνακας επικράτησε επεισοδιακή καταδίωξη ύποπτου οχήματος το οποίο όπως αποδείχθηκε, ήταν κλοπιμαίο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία του εν λόγω οχήματος και να προχωρήσουν στην σύλληψη του 20χρονου οδηγού ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για πρόσωπο αρκετά γνωστό στις αρχές, μιας και αναζητείτο εδώ και καιρό για σωρεία διαρρήξεων που έλαβαν χώρα στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα πρόκειται για καταζητούμενο πρόσωπο από την Ρουμανία το οποίο φέρεται να εμπλέκεται σε σύνολο 17 διαρρήξεις και κλοπές από τις οποίες απέσπασε το ποσό πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (19/7) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου ενώ κατά την ανάκριση του φέρεται να κατονόμασε και δεύτερο πρόσωπο ως τον συνεργάτη του.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE