ΓΙΑΤΙ έγινε αλλαγή ο Χριστοφή

ΓΙΑΤΙ έγινε αλλαγή ο Χριστοφή

Ο Δημήτρης Χριστοφή, στο 32′ του φιλικού της Ομόνοιας, κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ επί Πολωνικού εδάφους, αντικαταστήθηκε από τον νεαρό Κακουλλή.

Πολλοί οπαδοί των πρασίνων αγχώθηκαν ότι ο αρχηγός της ομάδας τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ο Χριστοφή πέρασε εκτός αγώνα στο 32′ λόγω του ότι δεν είχε ρυθμό στα πόδια του και η πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα τον κρατάει πίσω ακόμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE