ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη δύο Τ/κ γυναικών – Προσπάθησαν να περάσουν με μεγάλη ποσότητα καπνού στις ελεύθερες περιοχές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη δύο Τ/κ γυναικών – Προσπάθησαν να περάσουν με μεγάλη ποσότητα καπνού στις ελεύθερες περιοχές

Προσπάθησαν να εισέλθουν στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου με μεγάλη ποσότητα καπνού ναργιλέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, δύο Τουρκοκύπριες γυναίκες ηλικίας 40 και 44 ετών συνελήφθησαν από την Αστυνομία στην προσπάθεια τους να περάσουν πεζές από το Οδόφραγμα Λήδρας στη Λευκωσίας έχοντας στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα καπνού ναργιλέ.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη στις 15:30 το απόγευμα της Τετάρτης (17/7) όταν μέλη του Τμήματος Τελωνείου ανέκοψαν για έλεγχο τις εν λόγω γυναίκες, όπου εντόπισαν στην κατοχή τους εννέα κιλά καπνού ναργιλέ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη των δύο γυναικών. Η 40χρονη μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας αφέθηκε ελεύθερη, αφού η 44χρονη φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη.

Όσον αφορά την 44χρονη τέθηκε υπό κράτηση και επρόκειτο να οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής της, ενώ και στις δύο έχει επιβληθεί το πρόστιμο ύψους 3,5 χιλιάδων ευρώ από το Τμήμα Τελωνείου.

Μαρία Χαραλάμπους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE