ΜΑΧΗ για να τελειώσει ΣΗΜΕΡΑ η υπόθεση Ζαχίντ

ΜΑΧΗ για να τελειώσει ΣΗΜΕΡΑ η υπόθεση Ζαχίντ

Η πρόθεση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, είναι σήμερα να κλείσει θετικά η μεταγραφή του Νορβηγού μέσου, όπως αναφέρουν ελλαδικά ΜΜΕ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport-fm.gr:

«Για την απόκτηση του Κολοβού απομένουν τα ιατρικά και οι υπογραφές αλλά για αυτή του Ζαχίντ οι εκκρεμότητες είναι περισσότερες.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει μείνει στην Αθήνα και σκοπός του είναι να τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την μεταγραφή του 25χρονου Νορβηγού άσου.

Μάλιστα, η πρόθεση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού είναι σήμερα να κλείσει θετικά η μεταγραφή του Νορβηγού μέσου έτσι ώστε άμεσα να πέσουν οι υπογραφές και –εάν είναι εφικτό- να φύγει μαζί με τον Κολοβό για την προετοιμασία της ομάδας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE