ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρχουν κατά τόπους, οι οποίες το πρωί πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα βορειοανατολικά.

Αργότερα όμως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά-ανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα, ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ και σταδιακά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Παροδικά το απόγευμα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα παροδικά τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο κατά το Σαββατοκύριακο, για να κυμανθεί την Κυριακή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Πέμπτη (17/7) και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:


 
  Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 37°C 21°C 26%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 31°C 22°C 71%
Λεμεσός: 32°C 22°C 59%
Αεροδρόμιο Πάφου: 32°C 21°C 61%
Φρέναρος 35°C 23°C 35%
Πρόδρομος 27°C 17°C 49%
Πόλις Χρυσοχούς: 35°C 20°C 44%

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE