Έσκασε… ανακοίνωση σπουδαίας μεταγραφής παίκτη – Πήρε το… «ΤΕΡΑΣ» η Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έσκασε… ανακοίνωση σπουδαίας μεταγραφής παίκτη – Πήρε το… «ΤΕΡΑΣ» η Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σε ανακοίνωση μεταγραφής προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης το τμήμα χειροσφαίρισης της Ανόρθωσης…

Αναλυτικά:

«ΤΕΡΑΣ …
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ
ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΜΑΝΙΚΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον πρώην Διεθνή Κύπριο Περιφερειακό, Μάριο Ευσταθιάδη.

Ο Μάριος επανέρχεται στην ενεργό δράση κουβαλώντας την τεράστια εμπειρία του καθως και τις τεραστιες επιτυχιες σε Κύπρο και Εξωτερικό.

Μάριε είμαστε περήφανοι που σε έχουμε μαζί μας στην μεγάλη οικογένεια της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball.

Σε ευχαριστούμε που εμπιστεύτηκες το όραμα μας για την δημιουργία μιας πανίσχυρης ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Φίλε Μάριε.

Πάμε για νέες επιτυχίες και νέα ρεκόρ πιο μεγάλα και πιο δυνατά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ HANDBALL
ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE