Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των πορτοκαλί μετά την Δόξα – ΚΑΡΤΑ και… Ομόνοια, Απόλλωνας!

Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των πορτοκαλί μετά την Δόξα – ΚΑΡΤΑ και… Ομόνοια, Απόλλωνας!

Ανακοίνωση από τον Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ για το φιλικό με Δόξα και την κάρτα.

Αναλυτικά:

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μίλησε! Έστειλε εχτές το μήνυμα σε κάθε —–, σε κάθε ——–, σε όλους αυτούς που παίρνουν αποφάσεις ενώ είναι άσχετοι με τον αθλητισμό, πως ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ —–!

Σε ένα φιλικό παιχνίδι λοιπόν, το ΑΠΟΕΛ έκοψε τον ίδιο αριθμό εισιτήριων με τον αγώνα της χρονιάς απέναντι στον Απόλλωνα, ο οποίος ήταν και ο αγώνας με την μεγαλύτερη προσέλευση για όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα την περσινή χρονιά!!! Ο δεύτερος αγώνας σε προσέλευση του ΑΠΟΕΛ πέρσι, ήταν απέναντι στην Ομόνοια, τον οποίο παρακολούθησαν 5018 θεατές (και από τις δύο ομάδες!), δηλαδή περίπου 1500 λιγότεροι από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που πήγε εχτές στο φιλικό!

Σε αντίθεση με τους ———-και μερικούς βαλτούς, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! Περαστικά σας υπέρμαχοι της κάρτας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – ΚΑΤΩ Η ΚΑΡΤΑ
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE