Σκληρό τάκλιν και φρικιαστικός τραυματισμός στο Ερυθρός Αστέρας – Σούντουβα (ΒΙΝΤΕΟ)
17.07.2019 - 10:00
Ο αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Γκόμπελιτς έκανε ένα σκληρό τάκλιν στον παίκτη του Σούντουβα, Βάιντας Σλαβίκας, ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης στο αριστερό πόδι. (VIDEO)
Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 2-1 της Σούντουβα για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού ο πρώτος αγώνας είχε ολοκληρωθεί στο 0-0.
Ωστόσο, η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον φρικιαστικό τραυματισμό του παίκτη των φιλοξενούμενων, Βάιντας Σλαβίκας, ο οποίος δέχθηκε ένα σκληρό τάκλιν από τον αμυντικό των «ερυθρολεύκων», Μάρκο Γκόμπελιτς, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης στο αριστερό πόδι.
Όπως αναμενόταν, ο Γκόμπελιτς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Με μία αιχμηρή δήλωση, γεμάτη πολιτικό φορτίο και συμβολισμούς, ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης επέλεξε να απαντήσει στην επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων για την έναρξη ποινικής διερεύνησης εναντίον του από την Αστυνομία.