Σκληρό τάκλιν και φρικιαστικός τραυματισμός στο Ερυθρός Αστέρας – Σούντουβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκληρό τάκλιν και φρικιαστικός τραυματισμός στο Ερυθρός Αστέρας – Σούντουβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Γκόμπελιτς έκανε ένα σκληρό τάκλιν στον παίκτη του Σούντουβα, Βάιντας Σλαβίκας, ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης στο αριστερό πόδι. (VIDEO)

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 2-1 της Σούντουβα για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού ο πρώτος αγώνας είχε ολοκληρωθεί στο 0-0.

Ωστόσο, η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον φρικιαστικό τραυματισμό του παίκτη των φιλοξενούμενων, Βάιντας Σλαβίκας, ο οποίος δέχθηκε ένα σκληρό τάκλιν από τον αμυντικό των «ερυθρολεύκων», Μάρκο Γκόμπελιτς, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης στο αριστερό πόδι.

Όπως αναμενόταν, ο Γκόμπελιτς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Δείτε το video:

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»

Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»

Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE