Στάχτη και αποκαΐδια έγινε μπυραρία στη Λευκωσία - Αδιευκρίνιστο μέχρι τώρα το ύψος των ζημιών

Στάχτη και αποκαΐδια έγινε μπυραρία στη Λευκωσία -  Αδιευκρίνιστο μέχρι τώρα το ύψος των ζημιών

Ανυπολόγιστες ζημιές προκάλεσε φωτιά σε μπυραρία χθες βράδυ.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι γύρω στις 9.20 χθες βράδυ ξέσπασε πυρκαγιά στη μπυραρία,  στην επαρχία Λευκωσίας, η οποία ανήκει σε 43χρονο κάτοικο Λευκωσίας.

Η φωτιά η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκάλεσε ζημιές στο μεγαλύτερο μέρος του υποστατικού, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Περαιτέρω εξετάσεις για τα αίτια της πυρκαγιάς θα διενεργηθούν εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE