Παγκύπριο πρωτάθλημα Μπιτς Βόλλεΐ – Αρχίζει το θέαμα στην άμμο

Παγκύπριο πρωτάθλημα Μπιτς Βόλλεΐ – Αρχίζει το θέαμα στην άμμο

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στις Ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις Beach Volley στη Λεμεσό το πρώτο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών.

Ήδη άρχισαν οι πρώτες δηλώσεις συμμετοχής (μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠΕ). Στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου ημερομηνίες θα τελεστεί και το πρώτο πρωτάθλημα Νέων/ Νεανίδων. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται τηλεφωνικώς στον Ομοσπονδιακό Πρωπονητή Ανδρέα Σαββίδη (95596202) μέχρι την Παρασκευή 19/07/19

Αναμφίβολα και στα δυο πρωταθλήματα το θέαμα θα είναι εξαιρετικό και οι λάτρεις του αθλήματος, αλλά και όσοι άλλοι επιθυμούν θα μπορέσουν να το απολαύσουν.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.