ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραμένει στο κελί μέχρι την ποινή του - Καταναλώσε αλκοόλ και ενεπλάκη σε τροχαίο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραμένει στο κελί μέχρι την ποινή του - Καταναλώσε αλκοόλ και ενεπλάκη σε τροχαίο

Υπό κράτηση μέχρι τις 29 Ιουλίου οπότε θα του επιβληθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας βρίσκεται 45χρονος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος ενεπλάκη την Δευτέρα (16/7) σε τροχαία σύγκρουση, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, το οποίο βρισκόταν σε στάση, σε διασταύρωση με φώτα τροχαίας.
 
Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανένας από τους επιβάτες των δύο οχημάτων.
 
Μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή, διενήργησαν έλεγχο αλκοόλης στον 45χρονο, με τελική ένδειξη 121μg%, αντί 22μg%.
 
Ο 45χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του.
 
Ενώπιον του Δικαστηρίου, ο 45χρονος παραδέχθηκε ενοχή και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για γεγονότα και ποινή στις 29 Ιουλίου 2019, ενώ μέχρι τότε ο άνδρας θα παραμείνει υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE