Nεόφυτε… ΕΧΟΥΜΕ πρόβλημα;

Nεόφυτε… ΕΧΟΥΜΕ πρόβλημα;

Υπάρχει στασιμότητα τα ανοικτά «μέτωπα» ενίσχυσης της Ομόνοιας. Χθες ανακοινώθηκε η μετεγγραφή του νεαρού Νικόλα Παναγιώτου, αλλά δεν πρόκειται για παίχτη πρώτης γραμμής. 

Το παραδέχονται ακόμα και πρόσωπα που είναι πιο κοντά στον αθλητικό διευθυντή της Ομόνοιας, ότι κάπου «χάθηκε» η ροή στον εμβολιασμό της ομάδας.

Οι πράσινοι θέλουν τουλάχιστον πέντε ακόμα καινούργιους παίχτες.

Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα που… τρενάρει τις εξελίξεις, καλό θα είναι να το βγάλει προς τα έξω (με κάποιο τρόπο) ο Νεόφυτος Λάρκου.

Όσο περνά ο χρόνος, λογικά θα νιώθει πιο έντονα το… βάρος του πόστου που ανέλαβε πριν μερικούς μήνες.

Πολύ περισσότερο για μια ομάδα, όπως είναι η Ομόνοια, που πέρασαν αρκετά χρόνια για να… γελάσουν τα χειλάκια του Λαού της.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.