ΛΕΜΕΣΟΣ: Ουρές χιλιομέτρων τα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ουρές χιλιομέτρων τα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σημειωτόν κινούνταν τα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, το πρωί της Τρίτης (16/7).

Η τροχαία κίνηση που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (16/7) φαίνεται να προκλήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος, αλλά και της ώρας αιχμής, αφού αρκετά οχήματα κινούνται στον αυτοκινητόδρομο τις πρωινές ώρες.

Η κυκλοφοριακή συμφόρηση προκλήθηκε στο ύψος του Αγ. Τύχωνα μέχρι την Παρεκκλησιά, με κατεύθυνση την Λευκωσία.

 Να θυμίσουμε ότι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την έξοδο Μονής, μέχρι και τις 18 Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 09:30 - 16:00, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής νέου ανοίγματος στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου.
 
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα των λωρίδων ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, μήκους 300μ. περίπου, θα είναι κλειστές. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας. Επίσης η είσοδος προς τον αυτοκινητόδρομο από τον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας στον κόμβο Μονής, θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση από τον παλαιό δρόμο προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό θα διοχετεύεται μέσω των ανισόπεδων κόμβων Παρεκκλήσιας και Ακτής του Κυβερνήτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE