ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έσπασαν το όχημα έξω από γυμναστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έσπασαν το όχημα έξω από γυμναστήριο

Υπόθεση κλοπής διερευνά η Αστυνομία, έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε έξω από γυμναστήριο στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, γυναίκα στάθμευσε το όχημά της γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (15/7)  σε χώρο στάθμευσης γυμναστηρίου, στην Αγία Φύλα.

Αφού πήρε τα προσωπικά της πράγματα, άφησε την τσάντα της σε κάθισμα του αυτοκινήτου.

Στην συνέχεια, όταν επέστρεψε, είδε το τζάμι του οχήματός της σπασμένο και την τσάντα της να λείπει.

Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, η τσάντα ήταν αξίας 4,500 ευρώ, ωστόσο σε αυτή υπήρχε μόνο μια δέσμη κλειδιών, αφού τα υπόλοιπα τα είχε πάρει μαζί της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE