ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έσπασαν το όχημα έξω από γυμναστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έσπασαν το όχημα έξω από γυμναστήριο

Υπόθεση κλοπής διερευνά η Αστυνομία, έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε έξω από γυμναστήριο στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, γυναίκα στάθμευσε το όχημά της γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (15/7)  σε χώρο στάθμευσης γυμναστηρίου, στην Αγία Φύλα.

Αφού πήρε τα προσωπικά της πράγματα, άφησε την τσάντα της σε κάθισμα του αυτοκινήτου.

Στην συνέχεια, όταν επέστρεψε, είδε το τζάμι του οχήματός της σπασμένο και την τσάντα της να λείπει.

Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, η τσάντα ήταν αξίας 4,500 ευρώ, ωστόσο σε αυτή υπήρχε μόνο μια δέσμη κλειδιών, αφού τα υπόλοιπα τα είχε πάρει μαζί της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.