ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έσπασαν το όχημα έξω από γυμναστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Της έσπασαν το όχημα έξω από γυμναστήριο

Υπόθεση κλοπής διερευνά η Αστυνομία, έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε έξω από γυμναστήριο στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, γυναίκα στάθμευσε το όχημά της γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (15/7)  σε χώρο στάθμευσης γυμναστηρίου, στην Αγία Φύλα.

Αφού πήρε τα προσωπικά της πράγματα, άφησε την τσάντα της σε κάθισμα του αυτοκινήτου.

Στην συνέχεια, όταν επέστρεψε, είδε το τζάμι του οχήματός της σπασμένο και την τσάντα της να λείπει.

Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, η τσάντα ήταν αξίας 4,500 ευρώ, ωστόσο σε αυτή υπήρχε μόνο μια δέσμη κλειδιών, αφού τα υπόλοιπα τα είχε πάρει μαζί της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE