Ετοιμάζουν Ποτέ για βασικό

Ετοιμάζουν Ποτέ για βασικό

Δυο παιχνίδια μακριά από την νίκη είναι πολλά για την Ομόνοια και ο αγώνας στο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι η μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

 Οι Ποτέ και Φοφανά είναι απόλυτα έτοιμοι πλέον και η συμμετοχή τους είναι μάλλον σίγουρη στο αρχικό σχήμα της Κυριακής κάτι που θα κάνει ασφαλώς την ομάδα της Ομόνοιας δυνατότερη. Η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας στηρίζει πολλά στην καλή παρουσία και του Σκέμπρι και πιστεύει πως μαζί με τον Ποτέ θα είναι ένα πολύ καλό δίδυμο.

Από την άλλη αυτό που θέλει η τεχνική ηγεσία είναι και η αμυντική γραμμή να βελτιωθεί , καθώς η καλή πορεία και στα προηγούμενα παιχνίδια είχε στηριχθεί στην αμυντική γραμμή. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE