Στις 29 Ιουλίου η επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας στην Κύπρο

Στις 29 Ιουλίου η επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας στην Κύπρο

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο, όπως συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε τη Δευτέρα 15/07 με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Αναστασιάδης και Μητσοτάκης επιβεβαίωσαν την απόλυτη ευθυγράμμιση της ελληνικής και της κυπριακής κυβέρνησης στους κοινούς στόχους των δύο χωρών.

Σημειώνεται, ότι τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύει στην Κύπρο και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Κύπριο ομόλογό του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE