Οδηγίες συνεχώς από Πάμπο Χριστοδούλου – Ήρθε και η ώρα της τακτικής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οδηγίες συνεχώς από Πάμπο Χριστοδούλου – Ήρθε και η ώρα της τακτικής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίσημη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας αναφέρει:

«Η ομάδα συνέχισε τις προπονήσεις της επί κυπριακού εδάφους και ο Πάμπος Χριστοδούλου με τους συνεργάτες του δεν θέλουν να χάσουν χρόνο μέχρι την μέρα που θα βρεθεί στην Βουλγαρία.

Σήμερα το απόγευμα η προπόνηση ήταν χωρισμένη σε δύο κεντρικά κομμάτια. Το πρώτο ήταν αφιερωμένο στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και έκαναν τρεξίματα και παιχνίδια κατοχής της μπάλας. Στη συνέχεια ήρθε η ώρα της τακτικής. Πρώτα παιχνίδι στο μισό γήπεδο χωρίς εστίες και στη συνέχεια οικογενειακό δίτερμα με τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του να δίνουν συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές.

Η σκληρή δουλειά άρχισε και συνεχίζεται..!!».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE