ΚΥΠΡΟΣ: Τους «στοίβαξε» στην κάσα του φορτηγού σαν ζώα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Τους «στοίβαξε» στην κάσα του φορτηγού σαν ζώα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ωσάν και είναι ζώα για να πάνε στη σφαγή είχε ανθρώπους στην κάσα του φορτηγού του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε αγροτική περιοχή της Κύπρου, όπου οδηγός «στοίβαξε» άτομα στην κάσα του φορτηγού του, εκεί που ως συνήθως συναντάμε κατσίκες και γουρούνια.

Από ό,τι φαίνεται ο εν λόγω οδηγός δεν είχε χώρο μπροστά για να τους βάλει να καθίσουν σαν άνθρωποι και έπρεπε να τους βάλει πίσω, λες και κουβαλάει ζώα.

Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποσπώντας δεκάδες αρνητικά σχόλια για την κίνηση του οδηγού. Δικαιολογημένη ή όχι, δεν είναι τρόπος να κινούνται άνθρωποι.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE