Δήμος Λακατάμιας: Ασφαλής η χρήση πόσιμου νερού

Δήμος Λακατάμιας: Ασφαλής η χρήση πόσιμου νερού

Η ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, για ακαταλληλότητα του νερού που παρέχεται στα σπίτια των κατοίκων του Συνοικισμού Ανθούπολης, δεν αφορά τις περιοχές που υδροδοτούνται από την Υδατοπρομήθεια του Δήμου Λακατάμιας (Λακατάμια και ευρύτερη Ανθούπολη), αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος. 

«Οι δεξαμενές αποθήκευσης νερού από τις οποίες παρέχει το νερό η Υδατοπρομήθεια του Δήμου, είναι διαφορετικές από αυτές που υδροδοτούν το Συνοικισμό Ανθούπολης. Οι δεξαμενές από τις οποίες υδροδοτείται η περιοχή του Δήμου, υπόκεινται σε συχνούς ελέγχους και  τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής καθιστούν το νερό του Δήμου ασφαλές για κατανάλωση» προστίθεται.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Δήμος παρακολουθεί το όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.