Τηλεφωνική επικοινωνία Τσαβούσογλου - Μογκερίνι για Αν. Μεσόγειο

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσαβούσογλου - Μογκερίνι για Αν. Μεσόγειο

Και με την ύπατη αρμοστή της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι είχε την Δευτέρα (15/7) τηλεφωνική επικοινωνία ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου με την οποία συζήτησε το θέμα της ανατολικής Μεσογείου, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολού.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία για το ίδιο θέμα την Παρασκευή με τους ομολόγους του της Σλοβακίας, Κιργιστάν, Σλοβενίας και Μάλτας, ενώ την Κυριακή με της Φιλανδίας και της Σουηδίας. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE