H παράκληση της Βάνα Μπάρμα μετά τον θάνατο της αδελφής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H παράκληση της Βάνα Μπάρμα μετά τον θάνατο της αδελφής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες περνάει η Βάνα Μπάρμπα καθώς “έφυγε” από την ζωή η αγαπημένη της αδελφή Χρυσαυγή (Σούλα). 

Η γνωστή ηθοποιός, έκανε η ίδια γνωστή την δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής (14/7) η αγαπημένη ηθοποιός προχώρησε στη δημοσίευση νέας ανάρτησης μέσα από την οποία στέλνει ένα μήνυμα σε μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους, όπως κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένεια της αδελφής της. 

Η ανάρτησή της:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE