Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας το πρωί της Δευτέρας (15/7), λόγω βλάβης. 

Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, λόγω βλάβης, υπέστη διακοπή ρεύματος, με τους τεχνικούς να βρίσκονται στο χώρο για επιδιόρθωση του προβλήματος.

Γύρω στις 11:20 η βλάβη φαίνεται να αποκαταστάθηκε με την λειτουργία του νοσηλευτηρίου να συνεχίζεται κανονικά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλεκτροδότηση του νοσοκομείου παρέχεται από ιδιωτικό δίκτυο και όχι από την ΑΗΚ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE