ΠΑΦΟΣ: Κινδύνεψε να πνιγεί ανάμεσα σε μεγάλα κύματα - Το VIDEO από την διάσωση

ΠΑΦΟΣ: Κινδύνεψε να πνιγεί ανάμεσα σε μεγάλα κύματα - Το VIDEO από την διάσωση

Περιστατικό παρολίγον πνιγμού σε παραλία της Πάφου.

Σύμφωνα με τον Επαρχιακό Ναυαγοσωστικό Όμιλο "Κινύρας" Πάφου, λουόμενος την Κυριακή (14/7) κινδύνεψε να πνιγεί λόγω των μεγάλων κυμάτων που επικρατούσαν στη παραλία Sandy Beach στη Πάφο.

Ναυαγοσώστες τις περιοχής που αντιλήφθηκαν το περιστατικό έσπευσαν έγκαιρα και γρήγορα προς το μέρος του λουόμενου για διάσωσή του, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Στο πιο κάτω βίντεο, που αναρτήθηκε από τον Όμιλο Κινύρας Πάφου, παρουσιάζεται η στιγμή διάσωσης ανάμεσα σε μεγάλα και ορμητικά νερά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE