ΤΥΧΕΡΟΣ- ΤΖΟΚΕΡ: Το πρακτορείο που παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο με τα εκατομμύρια - ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΥΧΕΡΟΣ- ΤΖΟΚΕΡ: Το πρακτορείο που παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο με τα εκατομμύρια - ΠΙΝΑΚΕΣ

Η κλήρωση 2035 του ΤΖΟΚΕΡ της Κυριακής (14/7) φάνηκε να είναι και η τυχερή για έναν υπερτυχερό ο οποίος πέτυχε τους 5+1 μαγικούς αριθμούς που του χάρισαν στο σύνολο 5.934.582,85 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο φαίνεται να παίχτηκε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα όπου ο κάτοχός του συμπλήρωσε το δελτίο του σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην οδό Αχαρνών με πλήρες σύστημα.

Οι 5+1 αριθμοί τους οποίους μάντεψε ο μεγάλος τυχερός είναι 7, 14, 27, 29, 35 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Ωστόσο, 29 άλλοι τυχεροί θα μοιράσουν το ποσό της δεύτερης κατηγορίας και παίρνουν από 5.523,84 ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι στο εν λόγω πρακτορείο που παίχτηκε και το τυχερό δελτίο που κερδίζει τα εκατομμύρια, σημείωσε άλλες 19 επιτυχίες από την 2η κατηγορία. 

Δείτε τον πίνακα με τις κληρώσεις:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE