Ο Ομπαμεγιάνγκ «σκάει» στα γέλια από το τραγούδι του Σωκράτη! (BINTEO)

Ο Ομπαμεγιάνγκ «σκάει» στα γέλια από το τραγούδι του Σωκράτη! (BINTEO)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε να τραγουδήσει μπροστά στους συμπαίκτες του και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έσκασε στα γέλια.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πήρε το μικρόφωνο στο ξενοδοχείο της αποστολής της Άρσεναλ στο Λος Άντζελες, τραγούδησε Αργυρό μπροστά στους συμπαίκτες του και, όπως συνηθίζει ο καλός του φίλος Ομπαμεγιάνγκ, πήρε το κινητό και απαθανάτισε τη στιγμή. Ο Γκαμπονέζος, όμως, το βρήκε τόσο αστείο που έσκασε στα γέλια και ανέβασε το video στο Instagram για να γίνει… χαμός!

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE