Το νέο πλήγμα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και η Αστυνομία που αδυνατεί

Το νέο πλήγμα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και η Αστυνομία που αδυνατεί

Το νέο περιστατικό με το κάψιμο του αυτοκίνητου του Λεοντιου Τραττο αποτελεί ασφαλώς νέο πλήγμα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και πλέον περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η ΚΟΠ αλλά και ο Σύνδεσμος Διαιτητών.

Θυμίζουμε πως ο κ Τραττος είχε πέσει θύμα βομβιστικής ενέργειας και πάλι πέρσι όταν άγνωστοι είχαν βάλει αυτοσχέδιο μηχανισμό στο αυτοκίνητο του στο σπίτι του στα Λατσια. Ασφαλώς αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δούμε επιτέλους καταρχήν την Αστυνομία να συλλαμβάνει κάποιους από τους υπόπτους ενώ από την άλλη θα πρέπει να δούμε και ποια θα είναι η αντίδραση της ΚΟΠ αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η τρίτη επίθεση εναντίων διαιτητή το τελευταίο διάστημα . Είχαν προηγηθεί οι επιθέσεις στο σπίτι της μητέρας του Μούσκου και στο αυτοκίνητο του Βασίλη Δημητρίου

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.