Νίκη «θρίλερ» για την Κοπεγχάγη – Τι έκανε ο Πιέρος

Νίκη «θρίλερ» για την Κοπεγχάγη – Τι έκανε ο Πιέρος

Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Δανία η Κοπεγχάγη του Πιέρου Σωτηρίου αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Οντένσε και ύστερα από ένα… ματς θρίλερ πήρε τη νίκη με 3-2. O πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 η ομάδα της Δανίας, έφερε τα κάτω πάνω στο ματς, κάνοντας την ανατροπή στο β’ μέρος.

Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός, πέρασε στο παιχνίδι στο 82’ παίρνοντας τη θέση του Γουίντ με το σκορ να βρίσκεται στο 3-2.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE