Ο λόγος που θέλει το Νο. 23 στη Ρεάλ ο Αζάρ

Ο λόγος που θέλει το Νο. 23 στη Ρεάλ ο Αζάρ

Ο Μαριάνο Ντίαθ έχει καπαρώσει το Νο.7 στη Ρεάλ Μαδρίτης, με συνέπεια ο Εντέν Αζάρ να καλείται να αποχωριστεί το αγαπημένο του νούμερο, επιλέγοντας το Νο.23 για μη ποδοσφαιρικό λόγο.

Ο Εντέν Αζάρ αποτελεί την ακριβότερη και πιο σημαντική μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός καλείται ουσιαστικά να καλύψει το κενό που άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2018, αφού κατά την περσινή σεζόν δεν βρέθηκε κάποιος άξιος διάδοχός του.

Ωστόσο, ο 28χρονος σούπερ σταρ δεν φαίνεται ότι θα καταφέρει να φορέσει το αγαπημένο Νο.7 τόσο του ίδιου όσο και του Πορτογάλου, αφού το έχει καπαρώσει ο Μαριάνο Ντίαθ και δεν φαίνεται διατεθειμένος να το αφήσει. Εκτός, βέβαια, κι αν αποχωρήσει με μεταγραφή από τους «μερένγκες».

Παρ’ όλα αυτά, ο Αζάρ δεν τα έχει βάψει… μαύρα, αφού αναμένεται να καταλήξει στο Νο.23 για μη ποδοσφαιρικούς λόγους. Σύμφωνα με την «Marca», o Βέλγος είναι τεράστιος φαν του NBA και πιο συγκεκριμένα των Μάικλ Τζόρνταν και Άντονι Ντέιβις, που φορούσαν τον συγκεκριμένο αριθμό στη φανέλα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που φόρεσε το «23» στη Ρεάλ ήταν ο Σέρτζιο Ρεγκιγιόν, ο οποίος παραχωρήθηκε με μεταγραφή στη Σεβίλλη.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE