ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές ή και καταιγίδα προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία- Πού και πότε 'ανοίγουν οι ουρανοί'

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές ή και καταιγίδα προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία- Πού και πότε 'ανοίγουν οι ουρανοί'

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, με το Τμ. μετωρολογίας να προβλέπει βροχόπτωση όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού. Όλα αυτά μέχρι και την Τρίτη 16/7 όπου ανεβαίνει η θερμοκρασία με αίθριο καιρό. Διαβάστε αναλυτικά.

 

Σήμερα, Κυριακή 14/7 αρχικά ,ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι και μετά, παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά και πιθανό σε περιοχή του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, σταδιακά μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νότια το απόγευμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής 14/7 ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος ενώ τοπικά στα δυτικά κατά τις αυγινές κυρίως ώρες δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα 15/7 νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και πιθανό στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη 16/7 και την Τετάρτη 17/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά άνοδο, θερμοκρασίες λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE