«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από την οικογένεια του Ζιντάν- Βαρύ το χτύπημα της μοίρας

«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από την οικογένεια του Ζιντάν- Βαρύ το χτύπημα της μοίρας

 Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του θρύλου του ποδοσφαίρου και προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Ισπανική ομάδα ανακοίνωσε το Σάββατο 13/7το θάνατο του Φαρίντ Ζιντάν, ενός από τους αδελφούς του προπονητή της Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος υποχρεώθηκε να αποχωρήσει εσπευσμένα από την προετοιμασία της βασίλισσας στον Καναδά.

«Όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης κράτησαν ένα λεπτό σιγής πριν από την προπόνηση στο Μόντρεαλ μετά τον θάνατο του Φαρίντ Ζιντάν, αδελφού του προπονητή μας Ζινεντίν Ζιντάν», αναφέρει ανακοίνωση των Μαδριλένων στην ιστοσελίδα του συλλόγου γραμμένη στα γαλλικά.

Έτσι λύθηκε και το μυστήριο της ξαφνικής αναχώρησης του «Ζιζού» από το Μόντρεαλ την Παρασκευή 12/7, όταν η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους από την προετοιμασία.

«Μέχρι την επιστροφή του, οι προπονήσεις θα διεξάγονται από τον δεύτερο προπονητή Νταβίντ Μπετόνι», ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE