ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: «Έβρεξε» ξανά προβλήματα- 1000 άτομα εγκλωβίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ:  «Έβρεξε» ξανά προβλήματα- 1000 άτομα εγκλωβίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο

Πολύ σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα (Σάββατο 13/7- Κυριακή 14/7) στην Αχαΐα αλλά και την Αιτωλοακαρνανία, στη Ναυπακτία και ιδιαίτερα στις περιοχές Πλατανίτη-Παλαιοπαναιγιάς και Ναυπάκτου.

Στο Δρέπανο της Αχαΐας εγκλωβίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης περισσότερα από 1.000 άτομα, λόγω κινδύνου υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου. Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία και σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο, όπως περιγράφει το ΑΜΠΕ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπήρξε εγκλωβισμός αυτοκινήτων στο τούνελ της Κλόκοβας, με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Ιόνια Οδό και στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, από το Αντίρριο μέχρι την Γαβρολίμνη.

Λόγω των προβλημάτων που έχουν προκληθεί στην Αιτωλοακαρνανία είχε διακοπεί  και η κυκλοφορία στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, προκειμένου να μην φθάνουν στα σημεία του αποκλεισμού περισσότερα αυτοκίνητα.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει στην διακοπή της κυκλοφορίας και στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, κοντά στο Ρίο.

Όπως μεταδίδει το nafpaktianews, η πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια.

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και στην Εθνική οδό Αντιρρίου-Ναυπάκτου, με το νερό στον Πλατανίτη να φτάνει το ένα μέτρο. Η κυκλοφορία διακόπηκε στη διάρκεια της νύχτας, αλλά αυτή την ώρα η κίνηση έχει αποκατασταθεί. Σοβαρά ήταν τα προβλήματα στο Γρίμποβο και την Ψανή αλλά και στο Αντίρριο, όπου τα νερά πλημμύρισαν τους δρόμους.

«Είχαμε πολύ δύσκολη νύχτα, κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE