Βαρύ πένθος για τον Ζινεντίν Ζιντάν

Βαρύ πένθος για τον Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Ζιζού θρηνεί τον χαμό του αδερφού του Φαρίντ Ζιντάν, ο οποίος μετά από μακρόχρονη μάχη με ασθένεια «έφυγε» σε ηλικία 54 ετών.

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος χθες εγκατέλειψε εσπευσμένα την προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόντρεαλ για να επιστρέψει στην Μαδρίτη.

Ο Ζιζού επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, οι οποίοι έγιναν γνωστοί μία μέρα αργότερα, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του αδερφού του.

Ο Φαρίντ Ζιντάν, ο δεύτερος από τα πέντε αδέρφια της οικογένειας, έφυγε σε ηλικία 54 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τον τεχνικό της «βασίλισσας».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.