Περνούν τώρα απο MRI οι Καρλάο και Εφραίμ

Περνούν τώρα απο MRI οι Καρλάο και Εφραίμ

Αυτή την ώρα περνούν από MRI οι Καρλάο και Εφραίμ με την ελπίδα από την διοίκηση αλλά και την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ πως θα προλάβουν τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ αυτή την  ώρα περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα από την Γερμανία και περισσότερο υπάρχει αγωνία για τον Καρλάο του οποίου η συμμετοχή είναι μάλλον απαραίτητη. Απαραίτητη γιατί θα απουσιάσουν και οι Κακά και Αμορίν.

Όσον αφορά τον Ράφικ Τζιμπούρ θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις MRI  μιας και έτσι και αλλιώς είναι εκτός λόγο καρτών 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE