ΚΥΠΡΟΣ: Η Αστυνομία διερευνά τους ισχυρισμούς Ακινζί για το τ/κ λεωφορείο

ΚΥΠΡΟΣ: Η Αστυνομία διερευνά τους ισχυρισμούς Ακινζί για το τ/κ λεωφορείο

Πολύωρη κατάθεση έδωσαν την Παρασκευή στο ΤΑΕ Αρχηγείου ο οδηγός του τ/κ λεωφορείου που φέρεται να παρενοχλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς και ο διευθυντής της εταιρείας στην οποία ανήκει το λεωφορείο και το οποίο μετέφερε Ούγγρους τουρίστες στα κατεχόμενα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, μετά από προσπάθειες της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν και προσήλθαν στις ελεύθερες περιοχές, προβαίνοντας σε καταγγελία για το περιστατικό.
 
«Έχουν ληφθεί καταθέσεις και η υπόθεση διερευνάται με κάθε σοβαρότητα από ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου», είπε ο κ. Ανδρέου.
 
Η Κυβέρνηση είχε δώσει οδηγίες στην Αστυνομία να διερευνήσει το θέμα, το οποίο τέθηκε από τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στην Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, κατά τη συνάντησή τους την περασμένη Τετάρτη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE