«Όχι» Παναθηναϊκού σε πρόταση για Μακέντα!

«Όχι» Παναθηναϊκού σε πρόταση για Μακέντα!

Σύμφωνα με τη Live Sport, τον περασμένο μήνα ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση από ομάδα του Κατάρ για τον Φεντερίκο Μακέντα.

Οι Άραβες πρόσφεραν στον παίκτη 1,06 εκατ. ευρώ ετησίως (το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι προβλέπει περίπου 300.000 ευρώ το χρόνο), ωστόσο το ποσό που έδιναν στην ομάδα ήταν μόλις 300.000 ευρώ και δεν ικανοποίησε τους «πράσινους» που απάντησαν αρνητικά.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει καταστήσει σαφές πως όλοι οι παίκτες είναι δυνητικά προς πώληση, αλλά θα πρέπει η προσφορά να ικανοποιεί την ΠΑΕ και να είναι μεγαλύτερη από την αξία του παίκτη.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE