ΚΥΠΡΟΣ: Χαλάει τα σχέδια ο καιρός - Συννεφιά, βροχές και ομίχλη

ΚΥΠΡΟΣ: Χαλάει τα σχέδια ο καιρός - Συννεφιά, βροχές και ομίχλη

Εποχική χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Το Σαββάτο (13/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά το εσωτερικό και πιθανόν στα νότια-νοτιοανατολικά παράλια.

Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα, στα νότια και τα νοτιοδυτικά, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα το απόγευµα ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως τις αυγινές ώρες.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια αλλά ήρεµη µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τη ∆ευτέρα, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι παροδικά συννεφιασµένος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό ή και τα ανατολικά-νοτιοανατολικά παράλια.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας γύρω στους µέσους κλιµατολογικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ σε Σταυροδρόμι: Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια, με φόντο την ανασυγκρότηση

Η ΕΔΕΚ σε Σταυροδρόμι: Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια, με φόντο την ανασυγκρότηση

Σε φάση επιτάχυνσης εισέρχεται η προεκλογική προετοιμασία της ΕΔΕΚ, καθώς η ηγεσία του κόμματος επιχειρεί να «κλείσει» τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες και να θέσει τις βάσεις για μια οργανωμένη και συνεκτική εκστρατεία ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η διαδικασία λαμβάνει χώρα σε μια χρονική συγκυρία βαθιάς πολιτικής και οργανωτικής δοκιμασίας για το ιστορικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, το οποίο προσπαθεί να βρει ξανά βηματισμό και ρόλο στον σημερινό πολιτικό χάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE